Kiekvieno emocinei ir fizinei sveikatai atkurti ir stiprinti  Kuksando ir tradicinės korėjiečių medicinos sasang programa: išmokite, pagilinkite žinias ir būkite sveiki!

Mokymų programa prasideda  2025 m. sausio 12 dieną. Kviečiame visus, kurie nori pagerinti savo sveikatą ir savijautą, gauti kuksando ir Rytų medicinos praktinius patarimus iš garsiausių kuksando meistrų ir gydytojų bei įgyvendinti patarimus praktiškai lydimi kuksando ir Rytų medicinos specialistų.

Kam tinkama ši programa?

  • siekiantiems įveikti stresą, nerimą;
  • norintiems atsikratyti nuolatinio nuovargio, prisipildyti energijos;
  • siekiantiems atkurti emocijų pusiausvyrą;
  • tiems, kurie nori palengvinti skausmus ir ligų sukeltus negalavimus, atkurti organizmo savireguliacijos funkcijas;
  • ieškantiems, kaip spręsti nemigos, nerimo, depresyvumo problemas;
  • norintiems subalansuoti savo mitybą pagal tradicinės korėjiečių medicinos principus;
  • norintiems labiau suprasti savo prigimtį;
  • norintiems įgyti daugiau ir gilesnių asmeninių kuksando, Rytų medicinos ir filosofijos žinių;
  • norintiems įsipareigojimo ir motyvacijos kasdienei sveikai rutinai su kuksando.

Apie programą

Programoje – gyvi ir nuotoliniai mokymai, LIVE susitikimai ir pamokos uždaroje „Facebook” grupėje, klausimų ir atsakymų sesijos, tiesioginės pratybų transliacijos.

mesio: programa tinkama ir tiems, kurie dar nėra susipažinę su kuksando: kuksando mokysimės nuo pačių pradžių. Jau susipažinusius kviesime praktikuoti kartu, prisiminti detales, kurios ypač svarbios praktikuojant kuksando, gilinti tiek kuksando, tiek Rytų medicinos žinias.

Programos temos ir eiga:

Programa suskirstyta į 3 dalis – modulius. Kiekvieną modulį lydės kuksando praktika, patarimai, kuksando meistrų ir specialistų mentorystė.

Programos metu vyks 2 kontaktiniai seminarai Vilniuje, tiesioginės mokymų transliacijos kiekvieną savaitę (visos nuotolinės transliacijos bus įrašomos), kiekvieną mėnesį – klausimų/atsakymų sesijos, nuotolinės kuksando pratybos. Viso kurso metu į uždarą „Facebook” grupę kelsime informaciją, nuotraukas, schemas, dalinsimės praktiniais patarimais, rekomendacijomis. Visus tris mėnesius Jus lydės meistrės Tomos Kumžienės mentorystė ir atsakymai į Jūsų klausimus.

I modulis | sausis: KUKSANDO NUO PAČIŲ PRADŽIŲ IKI  ĮVALDYTOS PRAKTIKOS

Visą mėnesį skirsime kuksando praktikai. Pradėsime nuo kuksando esmės, taisyklių, principų. Mokysimės kuksando kvėpavimo, judesio, meditacijų. Pradėsime nuo pačių pradžių, tai jei ketinote išmokti šios praktikos – šis kursas Jums labai tinkamas!

Išsiaiškinsime visas kuksando pradžios ir pabaigos pratimų detales, jų reikšmę mūsų sveikatai.

Vyks nuotoliniai mokymai, LIVE transliacijos, klausimų atsakymų sesija. Modulis bus užbaigiamas bendromis nuotolinėmis pratybomis su meistre Toma Kumžiene sausio 30 d.

Visi nuotoliniai seminarai ir live sesijos bus įrašomos, įrašais galėsite naudotis viso 3 mėnesių kurso metu.

II modulis | vasaris: KŪNAS IR JO NEGALAVIMAI: nugaros, kaklo, sąnarių, pėdų skausmai. 

Šiame modulyje aiškinsimės dažniausias negalavimų priežastis: kodėl skauda sąnarius, nugarą, pėdas? Kaip sau padėti? Kaip išvengti šių skausmų ir negalavimų? Suprasite, kaip mūsų kvėpavimas susijęs su vidaus organų būkle.

Vasario 8 d. vyks praktinis kontaktinis seminaras Vilniuje su sporto medicinos gydytoju Daliumi Barkausku.

Vasarį be kontaktinio susitikimo su gydytoju Daliumi Barkausku vyks gyvi (LIVE) susitikimai uždaroje „Facebook” grupėje, klausimų atsakymų sesija ir, žinoma, nuotolinės kuksando pratybos su meistre Toma Kumžiene vasario 26 d.

Visi nuotoliniai seminarai ir live sesijos bus įrašomos, įrašais galėsite naudotis viso 3 mėnesių kurso metu.

III modulis | balandis: RYTŲ MEDICINA, TRADICINĖ KORĖJIEČIŲ MEDICINA SASANG, AKUPRESŪRA. Mityba, streso valdymas ir skausmų mažinimas pagal Rytų mediciną ir penkių elementų teoriją. 

Kas yra sasang? Kuo šiuolaikiniam žmogui gali padėti Rytų medicina? Aiškinsimės, koks Jūsų prigimtinis tipas pagal tradicinę korėjiečių mediciną sasang ir kuksando, atsižvelgdami į Jūsų tipą parinksime Jums tinkamus maisto produktus, paaiškinsime, kaip subalansuoti emocijas, ugdyti atsparumą stresui, sutvarkyti miegą, sumažinti nerimą, panikos atakas, išvengti migreninių galvos skausmų.

Mokysimės gyventi pagal mitybos ir dienotvarkės principus, kuriuos rekomenduoja sasang ir kuksando. Būtent taip daroma klinikose P.Korėjoje – pirmoji savaitė yra skirta stebėti, analizuoti, atsakyti, išsiaiškinti. Tada – jau darbas su savimi.

Kovo kovo 22 d. vyks gyvas/kontaktinis visos dienos seminaras Vilniuje, kurio metu mokysimės kuksando akupresūros bei gyvai atliksime pilną kuksando praktiką, meistrai atsakys į kilusius klausimus. Šio modulio metu vyks ir gyvi (LIVE) susitikimai uždaroje „Facebook” grupėje, klausimų atsakymų sesija. Visi nuotoliniai seminarai ir live sesijos, vykstančios „Facebook” grupėje, bus įrašomos, įrašais galėsite naudotis viso kurso metu.

Programos lektoriai ir mokytojai:

Kuksando meistras sonsa Jin Mok iš P.Korėjos.

Kuksando meistrė, ergoterapeutė, akupunktūros ir tradicinės korėjiečių medicinos sasang specialistė Toma Pagojutė Kumžienė.

Kuksando meistras, knygų apie kuksando autorius Algirdas Kumža.

Sporto medicinos gydytojas, kuksando specialistas Dalius Barkauskas.

Kuksando specialistė, psichologė Eglė Aukškalnienė

Mokymų kaina 

Mokymų kaina – 850 eurų mokant visą sumą iš karto.

Rezervuojant vietą sumokamas 350 eur. registracijos mokestis, kuris yra įskaitomas į kainą. Rezervuokite atsakingai – šis mokestis nėra grąžinamas dėl jokių priežasčių!

Jei ketinate mokėti visą sumą iš karto, tuomet likusią po rezervacijos sumą – 500 eurų – sumokėti prašome iki sausio 1 d.

Yra galimybė mokėti dalimis, tuomet mokama iki kovo 1 d. Rezervacijos mokestis yra 350 eurų (jis yra įskaičiuotas į bendrą kainą). Mokėjimų tvarkaraštį (2×325 eurų) atsiųsime rezervavusiems vietą ir pageidaujantiems mokėti išsimokėtinai. Mokantiems dalimis bendra kaina yra didesnė – 1000 eurų. Rezervuokite atsakingai – rezervacijos mokestis nėra grąžinamas dėl jokių priežasčių!

Kaip vyks programa?

Programos dalyvius pakviesime į uždarą „Facebook” grupę, kurioje matysite tvarakaraščius, susitimų ir mokymų įrašus, praktinius patarimus, schemas, įrašus, iliustracijas ir kt. Čia galėsite bet kada užduoti savo klausimus ir gauti patarimus bei rekomendacijas.

Visiems programos dalyviams padovanosime 6 mėnesių narystę Kuksando akademijoje, kur rasite virtualią biblioteką – daugiau nei 100 vaizdo ir garso įrašų, seminarų, mokymų ir patarimų. Narystė galios nuo 2025 metų sausio 12 iki liepos 12 dienos.

Turite klausimų? Rašykite info@kuksando.lt arba skambinkite +37067082111

mesio: vietų skaičius ribotas. Papildomų vietų pasiūlyti neturėsime galimybės.

Pridėti į kalendorių DD/MM/YYYY 12/01/202511:55 Europe/Vilnius 3 mėnesiai Jūsų sveikatai – tradicinės korėjiečių medicinos sasang ir kuksando mokymai šiuolaikiniam žmogui

Kiekvieno emocinei ir fizinei sveikatai atkurti ir stiprinti  Kuksando ir tradicinės korėjiečių medicinos sasang programa: išmokite, pagilinkite žinias ir būkite sveiki! […]

https://kuksando.lt/produktas/3-menesiai-su-kuksando/
350 €
Pirkti
350€ yra rezervacijos mokestis, pilna kaina 850€

3 mėnesiai Jūsų sveikatai – tradicinės korėjiečių medicinos sasang ir kuksando mokymai šiuolaikiniam žmogui

sausio 12 d.

Įsigykite Kuksando akademijos narystę

3 mėn.

99 €
  • Įvadas į kuksando.
  • Daugiau nei 100 vaizdo ir garso įrašų.
  • Pratybų pradedantiesiems ir pažengusiems įrašai.
  • Atsakymai į Jūsų klausimus telefonu ir el.paštu ir „Zoom” platformoje.
Pradėti dabar

6 mėn.

159 €
  • Įvadas į kuksando.
  • Daugiau nei 100 vaizdo ir garso įrašų.
  • Pratybų pradedantiesiems ir pažengusiems įrašai.
  • Atsakymai į Jūsų klausimus telefonu ir el.paštu ir „Zoom” platformoje.
  • Pirmenybė dalyvauti stovyklose, retrituose, bendruomenės renginiuose.
Pradėti dabar