Kodėl lietuviškos žolelės?
Pristatome Jums džiovintų kiaulpienės šaknų, garšvos ir dilgėlės miltelių. Visos žolelės užaugintos Lietuvoje.
Maistas turi būti ne tik skanus ir gražiai atrodyti. Svarbiausia – jis turi būti naudingas ir turėti maistingų medžiagų.
Kuksando ir tradicinė korėjiečių medicina sasang sako, kad geriausia ir sveikiausia rinktis savame regione užaugusį bei sezoną atitinkantį maistą. Koks sezoninis maistas gali būti žiemą? – paklausite Jūs. Korėjiečiai atsakys – džiovintas, raugintas, sūdytas…
Kuksando meistras Jin Mok nesiūlo itin žavėtis atvežtiniais produktais. „Kiekviena šalis turi savo ženšenį”, – sako jis. Lietuvoje meistras ypač vertina kiaulpienę, ypač jos šaknį. Kaskart labai apsidžiaugia pamatęs Lietuvoje geltonuojančius pienių laukus.
Kaip naudoti miltelius?
Šiuos miltelius galite dėti į salotas, sriubas, košes, skaninti žaliuosius kokteilius ar pagardinti kitus patiekalus.
Įdomūs faktai
Užrašai ant pakuočių – augalų pavadinimai korėjiečių kalba, o taškas simbolizuoja žmogaus energijos centrą – dandžioną. Tokią idėją įgyvendinome su grafikos dazainere Marga Pieva.
Apie pakuotę
Kiekis viename indelyje: 70 g.
Pakuotė: stiklas.
Kiaulpienės šaknų, dilgėlės ir garšvos milteliai yra atskiruose indeliuose, visi trys indeliai siunčiami supakuoti dailioje dėžutėje su palinkėjimu, todėl puikiai tinka dovanai.
Turite klausimų?
Susisiekime el.paštu info@kuksando.lt arba telefonu +370 670 82111.
Maisto tvarkymo pažymėjimo numeris: 69MTSPĮ-5474